Myymälämme on asiakkaitamme varten

Vetääkö tärkeä paineilmaputki viimeisiään, tai aiheuttaako uuden komponentin hankinta kysymyksiä? Me Tehohydron myymälässä Lappeenrannan Ruukintiellä olemme apunasi: valikoimassamme on tuhansia laadukkaita tuotteita, joista ammattitaitoinen porukkamme osaa valita sinulle juuri oikean ratkaisun.

Voimme hyvillä mielin sanoa, että myymälästämme löytyy lähes kaikkea, mitä asiakkaamme hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmiinsä tarvitsevat. Molempien alojen tuotetarjonta on laaja, mutta hydrauliikassa valikoimaa löytyy järjestelmän alkutekijöistä lähtien. Tarvittaessa voimme toteuttaa asiakkaalle jopa paineilman tuottamisen, jos tätä ei valmiiksi ole.

Panostamme tuotevalikoimaan

Meillä Tehohydron myymälässä on noin 8500 eri tuotenimikettä. Jos näistä ei löydy sopivaa, niin tilaamme sellaisen alan johtavilta valmistajilta. Toimitusaika on lähtökohtaisesti asiakkaan tarpeen ja kiireen mukainen, ja parhaimmillaan Suomesta saapuva toimitus on perillä seuraavana päivänä. Lisäksi teemme myymälästä viikkotilauksia. Jos tarve ei ole akuutti, voi viikkotilauksen mukana tehtävällä tilauksella säästää selvää rahaa, sillä se ei tuo asiakkaalle esimerkiksi ylimääräisiä rahtikuluja.

Myymälämme henkilökunta löytää lukuisten tuotenimikkeidemme joukosta asiakkaallemme juuri oikean osan. Porukallamme on hydrauliikka- ja pneumatiikka-alalta yhteensä noin 100 vuotta kokemusta. Ammattitaitomme ansiosta voimme aina tarjota asiakkaalle hänen kannaltaan parhaan mahdollisen ratkaisun – vaikkei hän itsekään tarkalleen tietäisi, mitä tarvitsee. Avaintekijä on pureutua ongelman ytimeen, jonka myötä paras ratkaisu useimmiten löytyy.

Asiakaslähtöinen asenne ohjaa tekemistä

Olemme aina apuna kaikissa hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan asioissa. Myymälässämme voi piipahtaa kysymässä neuvoa tai ostoksilla, vaikkei olisikaan aiemmin asioinut Tehohydrolla. Jos meille on asiaa enemmänkin, voimme avata asiakkaalle asiakastilin. Asiakastilimme asiakkaita muistetaan kaikilla ostokerroilla mukavilla eduilla.

Pyrimme aina tuntemaan asiakkaamme kokonaisvaltaisesti, oli kyseessä sitten suuri tehdas tai pienyrittäjä. Kirjaamme tietoihimme asiakkaan järjestelmien historian, tärkeimmät tiedot ja varaosaluettelon. Näin asiakkaidemme palveleminen on entistä sujuvampaa, kun toiminnasta ja järjestelmistä on kokonaisvaltainen ymmärrys.

Meille on tärkeää palvella ihan kaikkia – siksi palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin, isoissa ja pienissä hankinnoissa. Hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan ratkaisuja tarvitaan paitsi teollisuudessa, myös esimerkiksi autoissa, kaivinkoneissa, metsäkoneissa, traktoreissa ja maanviljelyssä sekä veneissä. Siksi myös yksityiset asiakkaat voivat hyötyä laajasta tuotevalikoimastamme ja ammattitaidostamme.

Joustavuus palvelee kaikkia

Joustavuus on timanttinen osa hyvää asiakaspalvelua. Jos arki on kiireistä, voi varaosia tiedustella ja tilata myös etäyhteyksillä, eikä asiointi vaadi aina vierailua paikan päällä. Asiakkaamme voivat pirauttaa puhelimella, laittaa sähköpostia tai naputella vaikkapa Whatsapp-viestin. Yhteyttä voi ottaa joko yksittäiseen myyjään tai yhteisosoitteeseemme tai -numeroomme. Kaikki yhteystiedot löydät nettisivuiltamme. Voimme sopia tilauksen toimituksen myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolelle, jos paikalla ei ehdi vierailla aukioloaikojen puitteissa.

Olemme asiakkaiden tukena mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Myymälästämme saa siksi myös neuvontaa ja ohjausta – vaikkei ostoskoriin sillä kertaa mitään päätyisikään. Autamme aina kaikessa missä pystymme, jotta asiakkaamme hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmät toimisivat kuten pitääkin. Joskus kuitenkin sovellamme varaosien käyttöä myös muilla aloilla. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme sovittaneet varaosia palvelemaan esimerkiksi kaasutankkausasemilla ja tuulivoiman parissa.

Uudistimme hiljattain ulkoasuamme, ja nyt myös myymälämme on puettu samoihin väreihin, ulkoa ja sisältä. Panostamme asiakasviihtyvyyteen, siistit ja tyylikkäät tilat ovat tärkeä osa tätä.

Tervetuloa ostoksille, juttusille tai vaikka vain toteamaan uudistetun myymälämme uljas ulkoasu!

 Lue lisää myymälästämme.

PETTERI MONONEN
Myyntipäällikkö
050 408 1787
petteri.mononen@tehohydro.fi