Hydrauliikkajärjestelmien valmistus

Tehohydron valmistamia hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmiä on käytössä vaativissa kohteissa esimerkiksi teollisuusympäristöissä, konepajoissa, tuotantokoneissa, kuorma-autoissa ja työkoneissa.

Oma suunnittelu, huolto- ja korjaustoiminnan tuoma kokemus, ajantasalla oleva tuotetietämyksemme sekä käyttämämme laadukkaat hydrauliikka- ja pneumatiikkakomponentit ja -tarvikkeet mahdollistavat tarkoituksenmukaisen ja kustannustehokkaan järjestelmävalmistuksen. Valmiiseen järjestelmään saat Tehohydrosta myös ohjaukseen tarvittavan tekniikan sekä ohjauskeskuksen.

Putkiasennelmat

Valmistamme kattavasta liitin- ja putkivalikoimastamme kestävät ja määrämittaiset putkiasennelmet mallin mukaisesti kaikkiin paineluokkiin ja käyttökohteisiin. Putkien taivutukset, putkenpäiden levitykset ja leikkuurengasliitokset teemme koneellisesti. Tällä varmistamme liitosten tiiviyden sekä paineenkestävyyden. Toimitamme putkiasennelmat nopeasti, ja tarvittaessa teemme ne odottaessasi.

Asennukset toteuttaa ammattitaitoiset asentajamme, joilla kaikilla on suoritettuna hydrauliikan putkistoasentajapassit. Tämä takaa sen, että työntekijämme hallitsevat paitsi asennustekniikan, myös asennustöissä syntyvät työturvallisuus- ja ympäristöriskit.

Letkuasennelmat

Valmistamme hydrauliikkaletkuasennelmia kaikkiin paineluokkiin. Valmistamme mm. keskusvoitelu- ja polttoaineletkuja sekä letkuasennelmia teollisuusletkuista (höyry, vesi, ilma, kemikaalit ym.). Hydrauliikalle käytämme luotettavia DIN-liittimiä. Koska asennelmiin tarvittavat liittimet ja letkut löytyvät suoraan varastostamme, työ voidaan tarvittaessa tehdä odottaessasi. Siirrettävällä puristimella liitos voidaan tarvittaessa tehdä myös paikan päällä.

Koneikot

Tuotantolaitoshydrauliikan sydän on koneikko, joka lähettää öljyä eteenpäin järjestelmään. Valmistamme koneikot asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan laadukkaista ja luotettavista tuotteistamme. Tarvittaessa asennamme koneikon paikalleen käyttövalmiiksi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää hydrauliikkajärjestelmien valmistukseen liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.