Projektitiimi teollisuuden kunnossapitoon

Tehohydron ammattitaitoinen tiimi hoitaa kokonaisvaltaisesti hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotyöt, ennakoivat huoltotyöt, modernisoinnit, asennukset sekä uudisprojektit tuotantolaitoksissa asiakkaan luona. Kokonaisvaltaiseen projektien hallintaan kuuluu myös materiaalien toimitukset, mm. koneikot, sylinterit, putkistot ja letkut. Olemme valtuutettu Hägglunds Drives toimittaja.

Palvelemme teollisuuden suuria ja pieniä tehtaita, konepajoja, energialaitoksia, julkishallintoa sekä erikokoisia muita yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Palvelemme asiakkaita yksittäisissä projekteissa tai kumppanuuspohjaisen toiminnan kautta, johon kuuluu mm. kunnossapito- ja ennakkohuoltosopimukset.

Toiminta-alueemme on Suomi ja Eurooppa.

Hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotöiden ohella projektiin voi kuulua myös muita töitä kuten koneasennuksia, metallitöitä ja hitsauksia.

Tehohydrosta löytyy asennuksiin liittyvät tuotteet, varaosat ja tarvikkeet. Oma iso varasto ja erinomaiset suhteet alan päämiehiin takaavat yllättävissäkin tilanteissa tarvittavat osat ja materiaalit löytyvät nopeasti. Nopeat toimitukset tuovat asiakkaillemme kustannussäästöä.

Kokonaisprojektit suunnittelusta luovutukseen

Projektitiimi optimoidaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi alkaen projektin valmisteluista ja suunnittelusta aina projektin luovutukseen asti. Suurissa projekteissa täydennämme omaa henkilökuntaamme luotettavasta ammattilaisverkostostamme. Projektien suunnittelu- ja kokonaisvastuu on aina Tehohydrolla.

Referenssejämme

Tehohydro oli mukana uudistamassa Saimaan kanavan hydrauliikkaa. Lue projektista Fluid Finland -ammattilehden artikkelista.

Projekteissa sinua palvelevat

Elias Holopainen

Työnjohtaja Lappeenranta
050 5557566
elias.holopainen@tehohydro.fi

Marko Pio

Työnjohtaja Lappeenranta
050 3021282
marko.pio@tehohydro.fi

Santtu Parkkonen

Projektipäällikkö
040 5586833
santtu.parkkonen@tehohydro.fi

Jani Näivä

Myyntipäällikkö projekti- ja asennuspalvelut
040 0614835
jani.naiva@tehohydro.fi

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Ota yhteyttä projektitiimiin

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää projektitoimintaan liittyvissä asioissa, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.