Projekti- ja asennustiimi teollisuuden kunnossapitoon

Tehohydron ammattitaitoinen tiimi hoitaa kokonaisvaltaisesti hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotyöt, ennakoivat huoltotyöt, modernisoinnit, asennukset sekä uudisprojektit tuotantolaitoksissa asiakkaan luona. Kokonaisvaltaiseen projektien hallintaan kuuluu myös materiaalien toimitukset, mm. koneikot, sylinterit, putkistot ja letkut. Olemme valtuutettu Hägglunds Drives toimittaja.

Palvelemme asiakkaita yksittäisissä projekteissa tai kumppanuuspohjaisen toiminnan kautta, johon kuuluu mm. kunnossapito- ja ennakkohuoltosopimukset.

Projekti- ja asennuspalveluiden kokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tiimimme kaikki asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. Tehohydrosta löytyy kaikki asennuksiin liittyvät tuotteet, varaosat ja tarvikkeet.

Toiminta-alueemme on Suomi ja Eurooppa.

Projekteissa sinua palvelevat

Elias Holopainen

Työnjohtaja Lappeenranta
050 5557566
elias.holopainen@tehohydro.fi

Marko Pio

Työnjohtaja Lappeenranta
050 3021282
marko.pio@tehohydro.fi

Santtu Parkkonen

Projektipäällikkö
040 5586833
santtu.parkkonen@tehohydro.fi

Jani Näivä

Myyntipäällikkö projekti- ja asennuspalvelut
040 0614835
jani.naiva@tehohydro.fi

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Ota yhteyttä projektitiimiin

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää projektitoimintaan liittyvissä asioissa, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.