Asennuspalvelut hydrauliikkaan ja pneumatiikkaan

Tehohydro hoitaa tarvittaessa puolestasi kaikkien hankkimiesi hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien ja komponenttien asentamisen täydellisesti toimintavalmiiksi. Henkilöstömme huolehtii asennuspalveluista luotettavasti, varmasti ja asiantuntevasti.

Asennukset toteuttaa ammattitaitoiset asentajamme, joilla kaikilla on suoritettuna hydrauliikan putkistoasentajapassit. Tämä takaa sen, että työntekijämme hallitsevat paitsi asennustekniikan, myös asennustöissä syntyvät työturvallisuus- ja ympäristöriskit. Voit tutustua putkistopassin sisältöön täällä.

Putkistopassikoulutus takaa ammattitaidon

Kaikilla Tehohydron asentajilla on suoritettuna hydrauliikan putkistoasentajan passi. Se tarkoittaa, että hydrauliikka-asentajamme tuntevat hydrauliikkaputkiston ja -letkuston, liitostavat, asennuksen, käyttöönoton, huollon ja korjauksen paitsi teoriassa myös käytännössä. Yrityksellesi se tarkoittaa, että kun jätät hydrauliikkaan liittyvät työt Tehohydrolle, tulevat ne aina hoidettua parhaalla mahdollisella ammattitaidolla – luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Passi on voimassa aina 5 vuotta kerrallaan, jonka jälkeen passi tulee uusia. Tästä on selkeää etua myös asiakkaillemme: näin varmistamme, että hydrauliikka-asentajillamme on aina hallussaan alan ajankohtaisin tietotaito, jonka lisäksi he tuntevat nykypäivän asennustöissä syntyvät työturvallisuus- ja ympäristöriskit.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää hydrauliikkajärjestelmien asennuspalveluun liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.