Hydrauliikkalaboratorio öljyn analysointiin

Hydrauliikkakorjaamomme yhteydessä toimii oma laboratoriomme, jossa mm. analysoimme asiakkaidemme hydrauliikkajärjestelmien öljyn epäpuhtauksia ja vesipitoisuuksia. OLF-suodatinlaitteet, FCU-analysaattori ja siirrettävä PC-pohjainen järjestelmä mahdollistavat paitsi hydrauliikkajärjestelmän öljyn analysoinnin myös tehokkaan puhdistamisen paikan päällä tuotantoa pysäyttämättä.

Varmista järjestelmän toimivuus öljyanalyysillä

Öljyn epäpuhtaudet aiheuttavat 75 % hydrauliikkajärjestelmien vaurioista. Säännöllinen öljyn puhtauden analysointi ISO-standardien mukaisesti Tehohydron laboratoriossa tai on-line -mittauksena FCU-analysaattorilla käyvästä koneesta varmistaa järjestelmäsi toimivuuden.

Öljyanalyysimme sisältää:

  • näytteen vesi-/hiukkaspitoisuuden analysoinnin
  • kirjallisen raportin
  • toimenpidesuositukset

Hydrauliikkajärjestelmien huuhtelut

Uudistimme huuhtelulaitteistomme täysin vuonna 2020. Uudella mobilisoidulla huuhtelulaitteistolla puhdistuvat sekä käyttöön otettavat uudet järjestelmät että käytössä olevat hydrauliikkajärjetelmät. Järjestelmät huuhdellaan määriteltyyn ISO-puhtausluokkaan. Puhtausluokka todennetaan FCU-mittauslaitteistolla ja öljynäytteillä.

Ota yhteyttä laboratorioomme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää laboratoriopalveluihin liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.