Meiltä kattava analyysipalvelu

Tehohydrosta saat kattavan valikoiman voimansiirto- ja voitelunesteiden analyysipalveluja. Meiltä saat tarvikkeet näytteenottoon, näytteenottopalvelun, erilaajuiset analyysit yksittäisistä näytteistä laajoihin satojen näytteiden kokonaisuuksiin. Kaikkiin analyyseihin sisältyy raportointi ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset. Autamme analyyseissä havaittujen ongelmien syiden selvityksessä ja korjaavien toimenpiteiden toteutuksessa. Kokenut tiimimme selvittää yhteistyössä kumppaneidemme kanssa niin öljyn kemian muutokset, kuin järjestelmässä vastaan tulleet ongelmatkin.

Analyysit tehdään joko omassa laboratoriossamme tai yhteistyökumppaniemme toimesta. Peruspalveluun kuuluu esimerkiksi öljyn hiukkas- tai vesipitoisuuden määritys. Öljyn suorituskyvyn ja järjestelmän kunnon tarkempaan tutkimukseen sopii hyvin laajempi analyysi, joka sisältää edellä mainittujen määritysten lisäksi mm. viskositeetin, johtokyvyn, hapettumisasteen, hapettumistuotteiden, hiukkasjakauman, metallien ja alkuaineiden määrityksen. Yksittäisten analyysien valikoima on laaja, ja niistä voidaan räätälöidä juuri tarpeeseen sopiva paketti tilanteen mukaan.

Analyysit sopivat niin tutkimuskäyttöön kuin osaksi ennakoivaa kunnossapitoakin. Analyyseillä pystytään reagoimaan jo havaittuihin ongelmiin tai tarkkailemaan järjestelmän kuntoa, jolloin pystytään ehkäisemään alkavia laiterikkoja tai voiteluaineen kunnon romahtamisesta seuraavia ongelmia.

Hydrauliikkalaboratorio öljyn analysointiin

Hydrauliikkakorjaamomme yhteydessä toimii oma laboratoriomme, jossa mm. analysoimme asiakkaidemme hydrauliikkajärjestelmien öljyn epäpuhtauksia ja vesipitoisuuksia. OLF-suodatinlaitteet, FCU-analysaattori ja siirrettävä PC-pohjainen järjestelmä mahdollistavat paitsi hydrauliikkajärjestelmän öljyn analysoinnin myös tehokkaan puhdistamisen paikan päällä tuotantoa pysäyttämättä.

Varmista järjestelmän toimivuus öljyanalyysillä

Öljyn epäpuhtaudet aiheuttavat 75 % hydrauliikkajärjestelmien vaurioista. Säännöllinen öljyn puhtauden analysointi ISO-standardien mukaisesti Tehohydron laboratoriossa tai on-line -mittauksena FCU-analysaattorilla käyvästä koneesta varmistaa järjestelmäsi toimivuuden.

Öljyanalyysimme sisältää:

  • näytteen vesi-/hiukkaspitoisuuden analysoinnin
  • kirjallisen raportin
  • toimenpidesuositukset

Hydrauliikkajärjestelmien huuhtelut

Uudistimme huuhtelulaitteistomme täysin vuonna 2020. Uudella mobilisoidulla huuhtelulaitteistolla puhdistuvat sekä käyttöön otettavat uudet järjestelmät että käytössä olevat hydrauliikkajärjetelmät. Järjestelmät huuhdellaan määriteltyyn ISO-puhtausluokkaan. Puhtausluokka todennetaan FCU-mittauslaitteistolla ja öljynäytteillä.

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Ota yhteyttä laboratorioomme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää laboratoriopalveluihin liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.