Hydrauliikkatuotteet ja -palvelut

Tehohydro on hydrauliikan ammattilainen. Edustamme kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä. Valikoimissamme on yli 7000 nimikettä hydrauliikan ja pneumatiikan laadukkaita ja teknisesti monipuolisia tarvikkeita, komponentteja ja varaosia. Autamme sinua löytämään parhaat ja teknisesti toimivat ratkaisut laitteisiisi ja koneisiisi. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja tiedämme, millaiset tarvikkeet toimivat parhaiten.

Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun ja siksi kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Hyvät suhteet alan päämiehiin takaavat nopeat toimitukset. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito etsiessäsi tarpeisiisi sopivaa tuotetta tai varaosaa. Toimitiloissamme sijaitsee alueen suurin hydrauliikkakorjaamo ja hydrauliikkamyymälä. Kun laatu ja tekniikka ratkaisevat, käänny puoleemme!

Tehohydro oli mukana uudistamassa Saimaan kanavan hydrauliikkaa. Lue projektista Fluid Finland -ammattilehden artikkelista.

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen valikoimaamme ja palveluihimme. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.