Hydrauliikan noutomyymälä

Palveleva hydrauliikkaan ja pneumatiikkaan keskittynyt myymälämme on tärkeä osa Tehohydron palvelukonseptia. Edustamme maailman johtavien valmistajien laadukkaita, testattuja ja varmatoimisia tuotteita. Myymälässämme onkin Etelä-Karjalan suurin, yli 7000 nimikkeen valikoima alan komponentteja, tarvikkeita ja varaosia.

Eniten kuluvat ja yleisimmin tarvittavat varaosat ja tuotteet voit ottaa heti mukaasi. Tilattavat tuotteet saat lyhyellä toimitusajalla, useimmiten jo seuraavana päivänä. Tämä minimoi seisonta-ajat. Asiantunteva ja alalle erikoiskoulutettu myymälähenkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet tai tarvikkeet. Tehohydrossa voit avata yrityksellesi myös oman asiakastilin, joka helpottaa ja nopeuttaa asiointia. Tutustu ja avaa asiakastili kätevästi täällä.

Kustannustehokkaimmat ratkaisut

Koska myymälämme ja huoltokorjaamomme tekevät läheistä yhteistyötä, osaamme myös neuvoa, milloin huoltaminen tai korjaaminen on parempi vaihtoehto kuin uuden tuotteen hankinta. Myös läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa tuo meille nopeasti tietoa, joka auttaa ratkaisujen selvittämisessä. Tullessasi meille voit olla varma, että saat käyttökohteeseesi ja olosuhteisiin parhaiten soveltuvan, käytössä edullisimmaksi muodostuvan ratkaisun.

Myymälässämme sinua palvelevat

Jyri Kuronen

Myymäläpäällikkö
040 5088965
jyri.kuronen@tehohydro.fi

Tuomas Vainikka

Tekninen myyjä
040 1491014
tuomas.vainikka@tehohydro.fi

Heikki Aalto

Tekninen myyjä
040 7692044
heikki.aalto@tehohydro.fi

Jussi Ruotsi

Tekninen myyjä
040 754 5350
jussi.ruotsi@tehohydro.fi

Ota yhteyttä myymäläämme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.