Aventics- / Rexroth-pneumatiikkatuotteet

Tehohydro on valtuutettu Aventics-jälleenmyyjä. Aventics on entinen Bosch Rexroth, jonka tuotteiden jälleenmyyjänä Tehohydro palkittiin vuoden 2012 ansioituneimpana. Maahantuojan Tehohydrolle antama tunnustus on osoitus siitä, että tunnemme maailman johtavan hydrauliikkatuotteiden valmistajan korkealaatuiset tuotteet ja niiden sovellukset erinomaisesti.

Asiakkaanamme hyödyt pneumatiikan ammattitaidostamme esim. kattavamman tuotevalikoiman sekä kustannussäästöjen myötä, sillä Tehohydron ammattitaitoinen henkilökunta osaa tarjota aina juuri sinun tarpeisiisi sopivat Aventics-laatutuotteet. Erinomainen tuotevalikoimamme ja maahantuojan tuki mahdollistavat nopeat toimitukset.

Tarjoamme alan uusinta tekniikkaa edustavat Aventics-pneumatiikkatuotteet kaikille pneumatiikan käyttäjille. Tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan.

Monipuolinen valikoima takaa monipuoliset ratkaisut

Aventics-pneumatiikkatuotteiden valikoima on monipuolinen, ja sisältää mm. laadukkaat sylinterit, suunta- ja apuventtiilit sekä huoltolaitteet. Tuotteet soveltuvat niin liikkuvaan kalustoon kuin vaativiin teollisuuden sovelluksiin.

Aventicsin kattava ja korkealaatuinen tuotevalikoima mahdollistaa yhä monipuolisemmat ratkaisut kaikkiin pneumatiikan käyttökohteisiin. Aventicsen yleisimmät pneumatiikkatuotteet varaosineen saat Tehohydrosta suoraan varastosta.

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen Aventics-valikoimaamme. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.