Hydrauliikan kunnossapitopalvelut ammattitaidolla

Tehohydron kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluvat järjestelmien ja koneiden hydrauliikan huolto-, korjaus- ja säätötyöt asiakkaan tiloissa ja omalla korjaamollamme. Ammattitaitoiset asentajamme hallitsevat hydrauliikkakunnossapidon koko kentän, ja hyvät yhteydet päämiehiimme varmistavat teknisen tuen.

Kunnossapidon projektitiimi

Huolto- ja korjaustöiden lisäksi Tehohydron ammattitaitoinen tiimi hoitaa kokonaisvaltaisesti hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotyöt, ennakoivat huoltotyöt, modernisoinnit, asennukset sekä uudisprojektit tuotantolaitoksissa asiakkaan luona.

Palvelemme teollisuuden suuria ja pieniä yrityksiä, konepajoja, energialaitoksia, julkishallintoa sekä eri kokoisia muita yrityksiä.  Kunnossapitosopimukset sekä toimiminen alihankkijana ovat mahdollisia. Toiminta-alueemme on Suomi ja Eurooppa. Voit lukea projektitiimimme toiminnasta lisää täältä.

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää hydrauliikkajärjestelmien kunnossapitoon liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.