Hydrauliikan kunnossapitopalvelut ammattitaidolla

Tehohydron kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluvat järjestelmien ja koneiden hydrauliikan huolto-, korjaus- ja säätötyöt niin asiakkaan tiloissa kuin omalla korjaamollamme. Tehohydron ammattitaitoiset asentajat hallitsevat hydrauliikkakunnossapidon koko kentän, ja hyvät yhteydet päämiehiimme varmistavat myös uusimpien lisätietojen saannin tarvittaessa.

Kunnossapidon projektitiimi

Huolto- ja korjaustöiden lisäksi Tehohydron ammattitaitoinen tiimi hoitaa kokonaisvaltaisesti hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotyöt, ennakoivat huoltotyöt, modernisoinnit, asennukset sekä uudisprojektit tuotantolaitoksissa asiakkaan luona.

Palvelemme valmistavan teollisuuden suuria ja pieniä tehtaita, konepajoja, energialaitoksia sekä eri kokoisia muita yrityksiä, joiden tuotantoon ja toimintaan liittyvät hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmät. Työt tehdään pääasiassa projekteina, mutta myös kunnossapitosopimukset sekä toimiminen alihankkijana ovat mahdollisia. Toiminta-alueemme on Suomi ja Venäjä. Voit lukea projektitiimimme toiminnasta lisää täältä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Mikäli haluat tiedustella lisää hydrauliikkajärjestelmien kunnossapitoon liittyen, jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.