Bosch Rexroth sertifioitu jälleenmyyjä

Olemme Bosch Rexrothin sertifioitu jälleenmyyjä. Bosch Rexrothin jälleenmyyjille tarkoitettu kumppanuudenhallintaohjelma Certified Excellence takaa korkeatasoisen ja luotettavan palvelun kansainvälisesti ostokanavasta riippumatta. Sertifioidut jälleenmyyjät täyttävät ohjelman korkeat osaamis- ja laatuvaatimukset, ja edustavat joko Distribution-, Solution-, Training- tai Service -kumppaneita.

Me Distribution-kumppanina vastaamme Bosch Rexrothin tuotteiden ja teknologioiden laadukkaasta jakelusta. Tarjoamme lisäksi tuotteiden kokoonpano- ja asennusratkaisuja sekä asiantuntevaa tietoa tuotteiden ja tekniikoiden valitsemisesta, soveltamisesta ja ylläpidosta. www.boschrexroth.fi

 

Valikoimamme tuotemerkit

Edustamme arvostettuja tuotemerkkejä. Valikoimissamme on yli 9000 nimikettä hydrauliikan ja pneumatiikan laadukkaita, turvallisia ja testattuja tarvikkeita, komponentteja ja varaosia useilta eri tuotemerkeiltä. Jos sinulla on kysyttävää tuotemerkeistä tai valikoimastamme, voit ottaa helposti yhteyttä tällä sivulla olevalla lomakkeella.

rexroth - A Bosch Company - Tehohydro Oy
Hydac - Tehohydro
SUN Hydraulics - Tehohydro
Tehohydro tuotemerkki Moog
Tehohydro verkkopalvelu - Tuotemerkkilogot 640x300 - Alfa Laval
Hallite - Tehohydro
Simrit - Tehohydro
Emerson Aventics - Tehohydro
Bridgestone - Tehohydro
Flutec - Tehohydro
Hansen - Tehohydro
Intertraco - Tehohydro
Hydroll - Tehohydro
M+S Hydraulic - Tehohydro
Pall - Tehohydro
Parker - Tehohydro
White - Tehohydro
Teme - Tehohydro
CEJN - Tehohydro

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.

Kysy lisää valikoimastamme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen edustamiimme tuotemerkkeihin ja valikoimaamme. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.