Tehohydro Oy on vuonna 1983 perustettu Lappeenrantalainen hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan yritys. Vuonna 2023 yrityksessä työskentelee 30 henkeä ja toimialueena on koko Suomi.

Meillä on ratkaisu

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan ratkaisut yhdestä numerosta.
Uskomme intohimoon, yhteistyöhön ja nopeisiin reaktioihin. Rakastamme haasteita ja asiakkaidemme menestystä. Meille jokainen työ on ratkaisevan tärkeä. Siksi kaiken, minkä teemme, teemme kuin itsellemme.
Haluamme kasvaa suosittelun kautta ja pysyä aina palveluasenteen mitan muita edellä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja pidämme heistä huolta kuin omistamme. Otamme ja kannamme vastuun kaikesta, minkä teemme.

Meille toiseksi paras ei ole tavoite. Haluamme olla alan uranuurtaja, johon asiakkaamme luottavat ja jota kilpailijat seuraavat. Nyt ja huomenna.

Me olemme Tehohydro. Miten voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

Me Tehohydrolla tiedämme, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle mielenrauhaa ja helpompaa elämää toimittamalla kaikki hydrauliikan ja pneumatiikan osat ja ratkaisut yhdestä numerosta.