Tehohydro ja Bosch Rexroth tiivistävät yhteistyötään

Tehohydro Oy ja Bosch Rexroth Oy ovat allekirjoittaneet Certified Excellence Distribution Partner kumppanuussopimuksen. Sopimus tiivistää entisestään yhteistyötä, jonka ansioista Tehohydro pystyy vahvistamaan asemaansa hydrauliikan asiantuntijana ja vahvistamaan siteitään yhteen maailman tunnetuimmista hydrauliikan tuotemerkeistä. Asiakkaille tämä tarkoittaa laadukasta ja asiantuntevaa sertifioitua jakelu- ja asiantuntijapartneria.

Osia ja osaamista

Bosch Rexroth Certified Exellence on Bosch Rexrothin uusi jälleenmyyntikonsepti. Distribution Partner toimittaa luotettavasti, joka mahdollistaa nopean, sujuvan ja tehokkaan materiaalin siirron varastosta toimitukseen.

Yhteistyökumppanina varastoimme ja toimitamme laadukkaita Bosch Rexroth -tuotteita, -teknologiaa, mutta myös sertifioitua asiantuntemusta tuotteiden kokoonpanossa ja asennuksessa. Tarjoamme myös tietoa Bosch Rexroth tuotteiden ja tekniikoiden valitsemisesta, soveltamisesta sekä ylläpidosta, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä.

Hydraulista kasvua

Tehohydron toimitusjohtaja Teemu Nurmen mukaan kumppanuussopimus on jatkumoa pitkäaikaiselle yhteistyölle Bosch Rexrothin kanssa.

– Kumppanuusmalli sopii meidän tulevaisuutemme suunnitelmiin paremmin kuin hyvin. Olemme jo aikaisemmin soveltaneet kumppanuusmallia yritystoiminnassamme asiakkaidemme suuntaan ja nyt tämän sopimuksen kautta myös toimittajan suuntaan. Kumppanuustoimintamallissa saadaan merkittäviä etuja ja lisäarvoa koko toimitusketjun läpi Nurmi kertoo.

Tehohydro ja Bosch Rexroth luottavat tulevaisuuteen ja molemmat osapuolet odottavat yhteistyön syventämistä edelleen vahvoina kumppaneina.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Teemu Nurmi

040 717 3220
teemu.nurmi@tehohydro.fi