Ennakointi luo turvaa

Kun laitteisto on kunnossa, myös tuotanto rullaa tasaisesti. Odottamattomat viat ja katkokset hydrauliikassa voivat tulla yritykselle erittäin kalliiksi, joten huolelliseen ennakointiin kannattaa panostaa. Me Tehohydrolla huolehdimme siitä, että laitteistosi hydrauliikka käy ja kukkuu kuten pitääkin.

Hydrauliikan kunnossapidossa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity ennakkohuoltopalvelu pitää ikävät yllätykset loitolla. Ennakoinnilla saa arvokasta tietoa siitä, miten laitteiston hydrauliikka juuri sillä hetkellä voi ja orastavat viat löydetään ajoissa. Tällä on paljon myönteisiä vaikutuksia paitsi laitteiston käyntivarmuuteen, myös toiminnan tuloksellisuuteen.

Ennakkohuoltopalvelut ovat tarjolla kaikenkokoisille asiakkaille. Pidämme hyvää huolta niin suurten tehtaiden kuin pienempien yritystenkin hydrauliikasta. Talostamme löytyy monialaista ammattitaitoa sekä osaamista erilaisilta teollisuuden aloilta hydrauliikan parista. Laajan asiakaskuntamme ansiosta myös kenttäkokemuksemme on erinomaista, jolloin voimme soveltaa jo opittuja tietoja kuitenkaan tinkimättä asiakkaidemme yksilöllisyydestä.

Ennakoiva huolto pitää rattaat pyörimässä ja kulut aisoissa

Ennakoiva kunnossapito kannattaa, sillä sen on tutkittu tuovan yrityksille merkittäviä kustannussäästöjä. Ennakoivalla kunnossapidolla yllättäviltä vikatiloilta tai toimintakatkoksilta voidaan välttyä, jolloin toiminta rullaa hallitusti eteenpäin. Esimerkiksi teollisuudessa etukäteen suunnitelluilla huoltoseisokeilla on huomattavasti alhaisemmat kulut kuin nurkan takaa tulevilla vahingoilla, jotka pysäyttävät tuotannon odottamattomasti ja ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. Myös laitteiden ennakoiva huoltotyö rasittaa yrityksen kukkaroa huomattavasti vähemmän, kuin jo sattuneiden laiterikkojen korjaaminen.

Kunnonvalvonnasta saatu data on ennakkohuollossa tärkeä työkalu, joka auttaa katsomaan tulevaisuuteen. Säännöllisellä mittauksella voimme trenditietoon perustuen ennustaa asiakkaan laitteen kaipaamaa huoltoa. Palveluihimme kuuluvan, ennakoivan mittauskierroksen myötä voidaan tehdä mm. hydrauliikan öljyn kunnonvalvontaa ja muita laitteen toimivuuden kannalta oleellisia tutkimuksia. Mittauksista saatujen tietojen perusteella saamme käsityksen laitteen reaaliaikaisesta kunnosta ja siitä, mihin suuntaan se on menossa. Näin orastavia vikoja ja haasteita voidaan eliminoida kiinnittämällä erityistä huomiota sitä vaativiin asioihin. Huoltotarpeiden ennustaminen auttaa myös asiakasta aikatauluttamaan tulevan laitehuollon yrityksen kalenteriin ja budjettiin.

Kanssamme laaditusta ennakkohuoltosopimuksesta alkaa sujuva ja asiakkaallemme kustannustehokas kumppanuus. Säännölliset ja laiterikkoja ehkäisevät ennakkohuoltokäyntimme lisäävät turvallisuutta ja luotettavuutta. Työskentelymme on jouhevaa ja huomaamatonta kun asiakkaan tilat ja laitteet ovat tuttuja – vierailuamme varten ei siis tarvitse irrottaa ylimääräisiä resursseja, vaan yrityksen väki voi keskittyä olennaiseen.

Avoin kumppanuus hyödyttää kaikkia osapuolia

Meille molemminpuolinen kumppanuus on tärkeää. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja siksi tarjoamme heille parhaita mahdollisia konsepteja ennakkohuoltoon. Laadimme asiakkaamme kanssa tarvittaessa huoltosopimuksen, joka istuu täydellisesti tarpeisiin ja käytössä oleviin laitteistoihin. Tämä on myös asiakkaalle kustannustehokas vaihtoehto, sillä kuluja ei synny asiakkaan toiminnalle tarpeettomista töistä.

Koska vahinko ei aina tule kello kaulassa, ennakoivien palvelujen räätälöinnissä on oltava myös askeleen verran edellä. Vastaamme asiakkaan tiedostamiin haasteisiin, mutta tarjoamme ratkaisuja myös silloin, kun asiakas ei vielä itse tiedä, mitä tarvitsee. Kaiken tämän teemme avoimesti ja luottamuksella paitsi huollettavaa laitteistoa, myös asiakasta kuunnellen. Jaamme asiakkaan kanssa aina yhteisen tahtotilan – sujuvan kumppanuuden ja toimivat laitteistot.

Ennakkohuoltopalvelumme ovat kaikkien saatavilla. Mikäli haluat lisätietoa palvelujen sopivuudesta sinun yrityksellesi, ota yhteyttä – kerron mielelläni lisää. Laaditaan yhdessä juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin nähden paras mahdollinen ennakkohuoltosopimus!

 

Jani Näivä

Projektipäällikkö

040 0614835
jani.naiva@tehohydro.fi