Leveyttä hartioihin kahden kaupungin mitalla – Esittelyssä Tehohydro Lahti ja Rauma

Mikä yhdistää Etelä-Karjalaa, Päijät-Hämettä ja Satakuntaa? Vastaus on laadukas ja vahva hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan osaaminen, sillä Tehohydro toimii nykyisin kaikissa kolmessa maakunnassa.

Tänä vuonna Tehohydron tontti laajeni Lappeenrannasta Lahteen ja Raumalle. Lahdessa Tehohydron toimipiste palvelee Renkomäellä Jussilankadulla ja Raumalla Äyhöllä Peltivaheella. Lue uutinen yrityiskaupoista täältä.

Uudet toimipisteet Lahdessa ja Raumalla ovat luonteeltaan erilaisia, oman alueensa arkeen muotoutuneita. Lahden toimipiste koostuu kahdesta hallista ja seitsemästä työntekijästä: kattavalla myymäläpuolella työskentelee neljä henkilöä ja tuotantopuolella kolme. Raumalla palvelee neljän henkilön pyörittämä palveluyksikkö, jonka pääpaino on hydrauliikan asennus-, huolto- ja projektitöissä.

Aina lähellä asiakasta

Lahden ja Rauman toimipisteissä on historian saatossa syntynyt oma vakaa asiakaskuntansa, jonka korkeatasoinen palvelu jatkuu Tehohydron verkkareissa. Suurten metsä-, paperi-, sellu-, terästeollisuus- ja elintarviketeollisuusyritysten lisäksi yhtä tärkeässä roolissa ovat pienemmät sekä paikalliset yritykset. Esimerkiksi Lahdessa pitkäaikainen kumppani on ollut kuljetusalan yritys L. H. Timonen. Raumalla palvelupalettiin kuuluu hyllytyspalvelu, jossa yritysten omia hydrauliikan ja pneumatiikan varaosavarastoja pidetään kunnossa, ja eräälle asiakkaalle tätä on tehty jo yli 10 vuotta.

Uudet toimipisteet vahvistavat Tehohydron kasvavia muskeleita tuomalla tuttuihin väreihin uutta timanttista osaamista. Vaikka Lahden ja Rauman toimipisteet ovat ennen yrityskauppojakin toimineet samalla alalla, on tekeminen ollut kuitenkin erilaista. Lahdessa arki on muovautunut eri alojen asiakasten tarpeiden mukaan monipuoliseksi ja joustavaksi, mikä näkyy jo yksittäisenkin työntekijän kohdalla. Raumalla napakka asentajien tiimi on erikoistunut teollisuuteen, jonka asiakkaita palvellaan laadukkaasti muun muassa avaimet käteen -periaatteella.

Osaamispaletti laajenee

Vaikka Tehohydro kasvattaakin toimintaa yli kuntarajojen, ei paikallislähtöinen toiminta kuitenkaan muutu. Lahdessa ja Raumalla on edelleen tärkeää palvella paikallisesti ja kuunnella asiakkaiden tarpeita, ja toimipisteillä onkin kirkastunut useita syitä miksi Tehohydroon kannattaa luottaa jatkossakin. Lahdessa kiitosta tulee kerta toisensa jälkeen ongelmanratkaisukyvystä ja vianhausta – oli kyseessä sitten uusi tai vanha järjestelmä. Raumalla taas on vuosien mittaan saatu erityiskiitosta putkittamisesta, jossa tiimi on loistanut myös haastavien kohteiden kohdalla, aina annetussa aikataulussa pysyen. Näiden lisäksi arjen perustekemisen laatu on aina vuorenvarmaa molemmissa toimipisteissä.

Tehohydroon sulautuminen on tuonut mukanaan paljon hyvää. Erityisesti Raumalla katsotaan jo vakaasti tulevaan, sillä toimipisteen kehittämistä suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Suunnitelmissa on esimerkiksi laajentaa toimipisteen varaosien ja komponenttien perusvarastoa. Myös myymälän perustaminen on ollut keskusteluissa. Uusia kasvojakin on jo saatu mukaan, sillä Raumalla Tehohydron tiimiin on yrityskauppojen jälkeen rekrytty kaksi uutta työntekijää.

Arki Tehohydron tunnuksen alla on lähtenyt molemmissa kaupungeissa mukavasti vauhtiin ja fuusioituminen on tapahtunut sulavasti. Tehohydro on otettu molemmissa kaupungeissa hyvin vastaan – niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa. Muutos on tuonut mukanaan jopa uusia kontakteja, joten tulevaisuus näyttää erityisen hyvältä. Uudet ammattilaiset tuovat lisää leveyttä Tehohydron hartioihin, jotka tekevät tekemisestä entistä vahvempaa koko Suomen laajuudella.


Mika Moilanen
Myymäläesimies, Tehohydro Lahti
044 505 5167
mika.moilanen@tehohydro.fi

Markus Ylijoki (kuvassa)
Työnjohtaja, Tehohydro Rauma
040 551 5760
markus.ylijoki@tehohydro.fi