Meillä on ratkaisu

Tehohydro on asiakaslähtöinen, luotettava kumppani kaikissa hydrauliikka- ja pneumatiikkatarpeissa. Palvelemme monipuolisesti eri teollisuudenaloilla, infran rakentamisen ja kunnossapidon kohteissa sekä pienemmissä projekteissa. Lappeenrannasta käsin toimimme koko Suomessa ja Euroopassa.

Suuret alukset ja matalat sillat ovat hankala yhdistelmä, joka voi jopa estää lastin tai matkustajien pääsyn haluttuun kohteeseen. Tehohydron laaja-alaisesta osaamisesta löytyy näihinkin tilanteisiin vaihtoehtoisia ratkaisuja. Olemme olleet toteuttamassa niin Joensuun rautatiesillan hissin tavoin ylös nousevan sillan osan kuin loistoristeilijöiden kaadettavien savupiippujenkin liikkeen hallintaa. Sillan voi siis joko nostaa ylös tai sivuun aluksen tieltä ja aluksen korkeimpia osia voi kaataa. Molemmissa tarvitaan hydraulista liikkeen hallintaa ja täsmällistä toimintaa.

Suurimmat asiakkaat metsäteollisuudessa ja infran rakentamisessa

Metsäteollisuudessa toimintamme ulottuu metsäpalstalta paperiin. Sellu- ja paperiteollisuudessa sekä mekaanisessa metsäteollisuudessa hydrauliikka- pneumatiikkaratkaisuja on laajasti prosessien eri vaiheissa mm. kuljettimissa, mutta toimitusketju lähtee liikkeelle jo hakkuutyömaalta. Metsäkoneiden ja puunkuljetuskaluston hydrauliikkaosat ovat meillä saatavilla sekä myymälässä että monipuolisten huolto- ja korjauspalveluidemme kautta. Huoltokohteinamme on ollut myös tehdasalueilla käytettäviä vetureita sekä lehtipainotaloja.

Hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa käytetään myös erilaisissa kiertotalousratkaisuissa. Tehohydron osaamista on hyödynnetty esimerkiksi jätekartongin-, muovin- ja metallin murskaimissa, joiden avulla kierrätettävää materiaalia työstetään uusiokäyttöön ja tiivistetään esimerkiksi kuljetusta varten.

Tehohydro on toiminut Väyläviraston kumppanina myös suurissa kanavahankkeissa. Saimaan kanavan sulkuporttien hydrauliikan kokonaisvaltainen uudistaminen on ollut suurin yksittäinen projektimme. Tehohydro suunnitteli, valmisti ja asensi uudet hydrauliikat kaikkiin Saimaan kanavan sulkuihin. Projektikokonaisuuteen kuului myös hydrauli-, rasva-, paineilma- ja pulputusputkistojen suunnittelu ja valmistus. Myös vuonna 2020 käyttöön otetun Kimolan kanavan avaustekniikka on Tehohydron toteuttama. Kanava yhdistää Pyhäjärven ja Konniveden vesireitit Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen rajalla.

Ammattitaitoista palvelua myös pienempiin tarpeisiin

Suurten teollisuus- ja infrahankkeiden lisäksi palvelemme pienemmissä projekteissa niin yrityksiä kuin yksityisiäkin asiakkaita. Tehohydro on Finavian kumppanina ollut mukana Lappeenrannan lentokentän kiitoradan kunnossapidon työkalujen huolloissa, esimerkiksi lumilingon muokkauksissa ja kunnossapidossa. Tuttuja ovat myös maatilojen lannanpoistossa käytetyt kolakuljettimet, joissa on hydrauliikkaa ja erikoisventtiilejä. Veneissä erityisesti kalastajat vaativat tarkkaa ohjautuvuutta ja autopilotteja, joiden hydrauliikan ratkaisuissa on osaaminen löytynyt Tehohydrosta.

Asiakaslähtöistä toimintaa Suomessa ja Euroopassa

Vaikka pääosa asiakkaistamme sijaitsee Lappeenrannasta noin 150 km säteellä, voi asentajiamme tavata niin Pietarsaaressa kuin Portugalissakin. Toimintamme on siis paitsi Suomen myös koko Euroopan laajuista.

Olemme asiakkaillemme aito kumppani, joka ratkaisee kaikki hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan tarpeet suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon. Kun tunnemme asiakkaidemme laitteet ja toimintamenetelmät, pystymme luomaan molemminpuolista hyötyä. Osaava ja motivoitunut henkilöstömme sekä aktiivinen kommunikaatio läpi koko projektin ovat meille onnistuneen yhteistyön avaintekijöitä.

 

Teemu Nurmi

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä, niin ratkaisemme teidänkin hydrauliikkatarpeenne.