Projektipäällikkö Jani Näivä: Korjaamopalvelut kehittyvät ja tilat laajenevat

Jani Näivä on aloittanut Tehohydrolla korjaamopalveluiden projektipäällikkönä 1.10.2019. Tehohydrolle hän tuli sellu- ja paperiteollisuudesta, josta hänellä on yli 20 vuoden työkokemus hydrauliikan parissa. Nyt hän palvelee tätä teollisuuden alaa tiskin toisella puolella ja nauttii uusista haasteista.

”Sellu- ja paperiteollisuus on yksi Tehohydron suurimmista asiakasryhmistä, joten siellä kerryttämäni kokemus jalostuu täällä arvokkaaksi pääomaksi. Tehohydrolla ei ollut minulle valmiiksi tallattua latua eli saan tuorein silmin katsoa yrityksen toimintaa ja rakentaa omaa tehtävääni”, hän kertoo.

Näivän vastuulla on tällä hetkellä korjaamopalveluiden kehittäminen siten, että ne palvelevat asiakkaita mahdollisimman hyvin. Palveluketju ulottuu aina korjaamopalvelun ostohetkestä korjatun laitteen käyttöön asti.

”Työhöni sisältyvät muun muassa korjaamon työjonon hallintaan liittyvät asiat, resursointi sekä korjaamotoimintojen tarkempi määrittely eli se, mitä meillä huolletaan. Myös asiakassuhteet ja niiden ylläpitäminen sekä uusien asiakkaiden saaminen ovat olennainen osa työtäni.”

Samalla korjaamotiloja laajennetaan ja monipuolistetaan. Noin 200 neliön laajennusosa valmistuu ensi vuonna ja tiloihin tulee uusia työpisteitä, toimistotiloja sekä korjaamologistiikkaa tehostetaan. Tämä kaikki tähtää niin ikään asiakaspalvelun kehittämiseen.

”Kaikki lähtee asiakaspalvelusta. Olkoon asiakkaan ongelma mikä tahansa, pyrimme löytämään siihen ratkaisun. Tehostamalla toimintojamme pystymme entistä nopeammin reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin. Esimerkiksi uusien työpisteiden myötä huollossa olevien komponenttien läpimenoaika nopeutuu.”

Toimitusjohtaja Kai Vainio on tyytyväinen, että yrityksen jo ennestään monipuolinen ammattilaisten joukko on täydentynyt kokeneella tekijällä.

Jani Näivä

Projektipäällikkö, korjaamopalvelut

040 0614835

jani.naiva@tehohydro.fi