Rexroth alkuperäisvaraosat suoraan Tehohydrosta!

Me Tehohydrolla tuemme sinua liikkuvan kaluston Rexroth pumppujen ja moottoreiden nopeissa huolto- ja korjaustöissä.

Rexroth - Tehohydro

Laaja kokemuksemme liikkuvan kaluston hydrauliikasta sekä Rexroth maahantuojan tuki ovat apuna toimintavarmuutesi ylläpidossa. Saat nyt Rexroth alkuperäisvaraosat tilaamalla meidän kauttamme!

Onko sinulla tiedossa vain valmistajan osanumero? Ei hätää! Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille tyyppikilvestä valmistajan koodi ja sarjanumero niin selvitämme sen perusteella alkuperäisosan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Saat helposti yhteyden asiantunteviin teknisiin myyjiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

Varastossamme on runsaasti Rexroth hydrauliikkakomponentteja, esimerkiksi A10VSO pumput, sekä paljon muita komponentteja ja varaosia. Varastotuotteet saat noudettuna heti mukaan tai postitse toimitettuna. Maahantuojalta tilattavien alkuperäisvaraosien toimitusaika on 2-5 työpäivää + kuljetusaika.

Katso lisätietoja täältä Rexroth varaosat