Palvelumme teollisuudelle

Tehohydro palvelee monipuolisesti kaikenkokoisia valmistavan teollisuuden toimijoita. Kattavan tarvike- ja komponenttivalikoimamme ansiosta olemme maakuntamme monipuolisin hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita tarjoavista yrityksistä. Varastossamme on heti valmiina laaja valikoima tuotteita ja materiaalia, mikä takaa nopeat toimitukset ja samalla helpottaa asiakkaidemme henkilöresursseja sekä tuo kustannussäästöjä.

Asiantuntijamme hoitavat kokonaisvaltaisesti hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien kunnossapitotyöt, ennakoivat huoltotyöt, modernisoinnit, asennukset sekä uudisprojektit tuotantolaitoksissa ja komponenttien korjaukset myös korjaamollamme. Hallitsemme kokonaisuudet erinomaisesti, minkä lisäksi meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erilaisista teollisuuden järjestelmistä sekä huoltotöistä. Toteutamme joustavasti erikoisratkaisut ja räätälöidyt kokonaisuudet aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tehohydrosta löytyy myös kaikki töissä tarvittavat tuotteet, varaosat ja tarvikkeet. Teemme monipuolisesti hydrauliikka-asennuksiin liittyviä täytetöitä, kuten sylinteriasennuksia ja komponenttien asennuksia. Toteutamme kokonaisprojektit alusta loppuun siten, että asiakkaamme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Työt tehdään pääasiassa projekteina, mutta myös kunnossapitosopimukset sekä toimiminen alihankkijana ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen valikoimaamme ja erityisesti teollisuuden toimijoille suunnattuihin palveluihimme. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.