Palvelumme koneurakoitsijoille

Tehohydrolla on vahva kokemus koneurakoitsijoiden käyttämistä hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmistä. Kattavan tarvike- ja komponenttivalikoimamme ansiosta olemme maakuntamme monipuolisin hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita tarjoavista yrityksistä. Noutomyymälässämme on heti valmiina laaja valikoima tuotteita ja materiaalia nopeaan toimitukseen, mikä helpottaa asiakkaidemme henkilöresursseja ja tuo kustannussäästöjä. Myymälämme yhteydessä valmistamme putkiasennelmia sekä joustavasti muita erikoisratkaisuja ja räätälöityjä kokonaisuuksia aina asiakkaamme tarpeen mukaan.

Monipuolisesta ja heti toimitukseen valmiista valikoimastamme toimitamme kattavasti myös hydrauliikan varaosat. Koska tunnemme erinomaisesti alan ominaiset tarpeet, pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti kaikissa tarpeissa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi liittyen valikoimaamme ja erityisesti koneurakoitsijoille suunnattuihin palveluihimme. Jätä viestisi meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.